Emil Elmqvist

2 dagar kvar

Nu är det två dagar kvar tills det är dags för möte med Skvaderns gymnasieskola. Det ska bli intressant att höra vad de har att komma med denna gång. Deras förslag var att dr Camilla Söderholm som även är skolläkaren och kollega till Annika Dahlqvist  skulle sitta med på mötet. Detta eftersom att hon till en början varit aktiv i skolan avslag mot kosten. 

Det var något jag sa nej till. Jag har ingen lust att sitta och argumentera mot en vägg med fettskräck som rekommenderar migränmediciner istället för riktig mat. Dessutom så har ju redan en annan läkare (Annika Dahlqvist) som kan sin sak redan skrivit två stycken intyg om min specialkost. Skvadern bad om ett utförligare i tyg där vissa saker skulle framgå för att de skulle kunna godkänna det hela. Därefter skrev Annika ett sådant utförligt intyg men trotts detta vägrade skolan förfarande. En av reaktionerna hos dom var att Annika inte hade någon rätt att skriva ett sådant intyg. 

 

Det ska bli intressant att se vad vi kommer fram till på mötet eller var vi inte kommer fram till. Jag har somsagt några kort att spela ut så något kanske händer. 

13 jan 2014

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)